9 Ağustos 2010 Pazartesi

2.OPTIMUM TAVLA TURNUVASI SONUÇLANDI

2.OPTIMUM TAVLA TURNUVASI SONUÇLANDI.
Optimum AVM nin ev sahipliği ve sponsorluğu ile 256 katılım ile başlattığımız turnuvamızın şampiyonu Sayın Ali Şerif RENDE oldu.128′er kişinin yer aldığı 26 ve 27 Haziran tarihlerinde yapılan ön elemelerde başarılı olan 32 kişinin katılımıyla başlayan final turu  son derece heyecanlı ve çekişmeli maçlardan oluştu.

Turnuvanın Şampiyonu Sayın Ali Şerif RENDE bu güne kadar sadece 2 oyuncunun kazandığı “Altın Küp” ödülünü kupa kolleksiyonuna katma mutluluğunun yanında,
2-5 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek EBGT 3.Kıbrıs Açık turnuvası Masters Kategorisine ücretsiz katılım hakkı, turnuva otelinde 4 gün ücretsiz konaklama ve uçak bileti ile ödüllendirildi.
Finalde kaybederek turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Sayın Cihangir ÇETİNER,  “Gümüş Küp” ve 2-5 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek EBGT 3.Kıbrıs Açık turnuvası Masters Kategorisine ücretsiz katılım hakkı ile ödüllendirildi.
Sayın Cenk ÇORBACIOĞLU ise organizasyonu başarı ile yürüttüğü turnuvada üçüncü olmayı başararak  “Bakır Küp” ve 2-5 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek EBGT 3.Kıbrıs Açık turnuvası Intermediate Kategorisine ücretsiz katılım hakkı kazandı.
Başta 2.Optimum Şampiyonu Sayın Ali Şerif RENDE olmak üzere, 256 kişi arasından başarı ile çıkarak kupa alma başarısını gösteren oyuncularımızı tebrik ediyoruz.
Aynı başarıyı 3.Kıbrıs Açık da göstermelerini temenni ediyoruz.
İzmir Tavla Derneği Başkanı Sayın Hilmi GÖÇHAN ve Antalya dan iştirak eden Sayın Kamil KARAALİ başta olmak üzere turnuvaya katılarak verdikleri destekden dolayı tüm üye ve oyuncularımıza,
ve
yaptıkları turnualar ve verdikleri ödüllerle Türkiye’de Vido lu tavla nın gelişimine çok büyük katkı sağlayan Optimum AVM yönetimine ve tüm Optimum AVM çalışanlarına
teşekkür ederiz.
İstavder Yönetim Kurulu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

statistics